Schäslonger

Hitta snygga schäslonger till ditt hem

Schäslonger

Om oss

Det finns ganska många svenskar som inte vet vad en Schäslong är för något. Det kanske inte är så himla konstigt då det inte riktigt är en så vanlig möbel att ha hemma, förr var det betydligt vanligare än om den kanske mest var populär utomlands. Den har varit vanligare förr, men då har det endast varit för rikare personer som kände till trender utomlands.

Schäslongen var som vanligast i Frankrike, England och USA under 1800-talet och det var bara de som var mest beresta eller som hade pengar som hade dessa möbler i Sverige.

Förr var denna möbel en statussymbol och lite så är det än idag även om de inte kostar en förmögenhet, faktum är att det finns ganska så billiga och snygga schäslonger att komma över. Det finns så klart också dyra designmöbler att välja mellan och antika schäslonger kan också gå för en hel del pengar på auktionerna då de inte är helt vanliga. Schäslonger är en riktigt snygg och klassisk möbel att inreda med och möblerna drar väldigt ofta många blickar då de är så ovanliga.

Vi hoppas med denna hemsida att kunna lyfta intresset kring schäslonger då det är en möbel som borde få betydligt mer fokus. Då menar vi inte soffor med schäslong utan vanliga fristående schäslonger med klass. Alla kan idag ha råd med en schäslong, det är inte längre en statusfråga och fler borde prova denna underbara och funktionella möbel.

Är du intresserad av att se vilka partners vi jobbar med? Kolla här.